Το νέο πρόγραμμα του Best 103,1 Ρόδος

Και αυτή τη χρονιά, ο Βest 103,1 σε συνεργασία με τον Δρόμο 89,8 της Αθήνας έχει για εσάς ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινάει η μέρα μας είναι ένα καλό ¨πρωινό¨! Το ¨πρωινό¨ του BEST 103,1 επιστρέφει ανανεωμένο! Η συνταγή για ένα πετυχημένο ¨πρωινό¨ θέλει έναν άντρα και μία γυναίκα! Ο BEST 103,1 και ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 φέτος ¨σερβίρει¨ το καλύτερο πρωινό της πόλης, με όλα εκείνα τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεστε κάθε πρωί για να ξεκινήσει η μέρα σας με θετική ενέργεια, ζωντάνια και ανεβασμένη διάθεση!

Στην πρωινή του ζώνη 7:00 με 10:00 υποδεχόμαστε τον Βασίλη Δρυμούση, που αναμφισβήτητα είναι ο κορυφαίος στο είδος του με πολλά χρόνια εμπειρίας στο χώρο των Μέσων Ενημέρωσης, ενώ την παρέα συμπληρώνει η Μαίρη Αργυριάδου, μια γυναίκα που φέρνει τα πάνω – κάτω στο ραδιόφωνο! Αυτό το πρωινό δεν το χάνεις με τίποτα!

Στις 10:00 έρχεται η Μαργαρίτα Λοΐζου και μας κρατάει την πιο ευχάριστη παρέα με ότι συμβαίνει στην πόλη!

Στις 13:00, ακολουθεί ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ σε ένα εκρηκτικό ραδιοφωνικό τρίωρο που σε έχει πάντα ανεβασμένο στις 16:00 ο Πέτρος Πολυχρονίδης ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ, ενώ στις 17:00 ο Βασίλης Φορτούνης . Στις 19:00, δίνουν ραντεβού μαζί μας ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Έλενα Κώνστα Ο ΛΑΜΠΡΟΥΚΟΣ ΜΠΑΛΑΝΤΕΡ.

Κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή Best Mix Party με τους Νίκο Σουλιώτη Νίκο Χαλκούση και Χάρη Κυριάκου