ΠΕΤΡΟΣ ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ: Το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ «ΣΟΥ ΤΑ ‘ΔΩΣΑ ΟΛΑ» κυκλοφoρεί στα δισκοπωλεία

Ο Πέτρος Ιακωβίδης επιστρέφει δισκογραφικά με το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ «ΣΟΥ ΤΑ ‘ΔΩΣΑ ΟΛΑ» και μας παρουσιάζει 10 ξεχωριστά τραγούδια. Οι στίχοι ανήκουν στην Όλγα Βλαχοπούλου, τη Βίκυ Γεροθόδωρου και στον Πέτρο Ιακωβίδη και η μουσική στον ίδιο τον καλλιτέχνη.

Μεγάλη έκπληξη και μία από τις σημαντικότερες συνεργασίες του Πέτρου Ιακωβίδη, αποτελεί το νέο του ντουέτο με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου, μια από τις σπουδαιότερες λαϊκές φωνές της Ελληνικής δισκογραφίας, στο τραγούδι «Ένα φιλί». Έχουμε πάρει ήδη μία γεύση από τα «Γέλα Μου», «Μην Τολμήσεις» και «Βράδια Αξημέρωτα», που έχουν κερδίσει το κοινό και αναμένουμε τις νέες του επιτυχίες.

Διαβάστε τι δήλωσε ο ίδιος για το νέο του άλμπουμ:

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να μοιράζεσαι σκέψεις… στιγμές… μελωδίες!

Μη μπορώντας να φανταστώ τον εαυτό μου να ασχολείται με οτιδήποτε άλλο πέρα από το να δημιουργεί και να ερμηνεύει τραγούδια, νιώθω πραγματικά τυχερός & ευγνώμων που έχω τη δυνατότητα να εκφράζομαι μέσα από αυτό!

Κρατάτε στα χέρια σας το δεύτερο προσωπικό μου άλμπουμ «ΣΟΥ ΤΑ ´ΔΩΣΑ ΟΛΑ»… και η αλήθεια είναι πως ο τίτλος του αποδεικνύει αυτό ακριβώς που αισθάνομαι!

Νιώθω λοιπόν την ανάγκη να τα «δώσω» όλα σε εσάς, για την αμέριστη αγάπη και στήριξη που μου χαρίζετε!

Είναι μεγάλη ευλογία να βλέπεις τα όνειρα σου να γίνονται πραγματικότητα… σας το οφείλω και σας ευχαριστώ από καρδιάς!

Νατάσα Θεοδωρίδου τιμή μου η συνεργασία μας!

Όλγα Βλαχοπούλου και Βίκυ Γεροθόδωρου σας ευχαριστώ!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης στον παραγωγό μου Σπύρο Ποταμόπουλο, στους συνεργάτες μου, στη δισκογραφική μου εταιρεία Minos EMI / Universal, στην εταιρεία παραγωγής Icon Music και φυσικά στον Κώστα Μπερτάκη που είναι πάντα δίπλα μου!

Καλή Ακρόαση!
Πέτρος Ιακωβίδης»