Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γίνεται «Βασιλιάς» με τη συμβολή του ΝΙΝΟ

Ο «Βασιλιάς» των ελληνικών charts είναι αναμφίβολα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκληρώνει με το τραγούδι «Βασιλιάς» την παρουσίαση της νέας δισκογραφικής δουλειάς του με τίτλο «Το Κάτι Παραπάνω».

O πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης της γενιάς του έρχεται να μας εντυπωσιάσει. Λίγες ημέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του νέου άλμπουμ του, παρουσίασε ένα άκρως κινηματογραφικό teaser, που από το πρώτο δευτερόλεπτο καθήλωνε.

Ξεχωριστά πλάνα υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζουν, με τη σκηνοθετική υπογραφή του ταλαντούχου και βραβευμένου Γιάννη Δημολίτσα.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός εξέπληξε ευχάριστα, μπαίνοντας σε ένα κινηματογραφικό ρόλο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπου ταξίδεψε σε ξεχωριστά μέρη της Ελλάδας και σε πολύ διαφορετικά σκηνικά, για να προετοιμάσει το έδαφος για το δίσκο της χρονιάς.

Το «Βασιλιάς» είναι άλλο ένα τραγούδι στο οποίο υπογράφουν τη μουσική και τους στίχους οι ΝΙΝΟ, Chris Mazz και Issjames.

Ο δίσκος σαρώνει στα ραδιοφωνικά και στα ψηφιακά charts. Τρία από τα τραγούδια του («Λιώμα», «Δεν Έχω Πολλά», «Σ’ Έχω Ξεπεράσει») καταλαμβάνουν αντίστοιχα τρεις θέσεις στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart, ενώ έχει κατακλύσει τις κορυφαίες θέσεις στο ελληνικό Digital Singles Chart της IFPI, όπου στο Νο1 είναι το «Τι Να Το Κάνω».

Το άλμπουμ «Το Κάτι Παραπάνω» κυκλοφορεί από την Panik Platinum σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και σε όλα τα δισκοπωλεία σε μία συλλεκτική limited edition, η οποία συνοδεύεται από ένα 16σελιδο booklet με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.