ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΓΥΡΟΣ: Η ΛΑΜΠΕΡΗ ΑΠΟΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ALBUM «22»

Σε μία λαμπερή και ιδιαίτερη βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις και πλήθος κόσμου, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Panik Platinum γιόρτασαν ακόμα μία τεράστια επιτυχία τους, τις διαμαντένιες πωλήσεις του album «22».

Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τα διαδοχικά no1 hits γιόρτασε άλλη μία καταπληκτική μουσική χρονιά, γεμάτη δισκογραφικές επιτυχίες και sold out εμφανίσεις και συναυλίες, που επισφραγίστηκε με τη διαμαντένια διάκριση για το «22».

Το album, που περιλαμβάνει 22 τραγούδια, αριθμό που σπάνια συναντάμε σε album στις μέρες μας, έγινε διαμαντένιο καθώς μετρά συνολικά πάνω από 126 εκατομμύρια digital streams και περισσότερα από 280 εκατομμύρια YouTube views. Τα τραγούδια του, με την υπογραφή αξιόλογων δημιουργών, ξεχώρισαν κι αγαπήθηκαν αμέσως από το κοινό και πολλά από αυτά βρέθηκαν στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων.Την απονομή έκανε ο CEO της Panik, Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος στη σύντομη ομιλία του ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μέσα του μία φλόγα και μεγάλη αγάπη για τη μουσική, οι οποίες τον κάνουν να δημιουργεί και να σπάει ρεκόρ.

Από την πλευρά του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, φανερά συγκινημένος, ευχαρίστησε τη Μαριάννα Λάτση που ήταν μεταξύ των παραβρισκόμενων και την οικογένειά της, τη δισκογραφική του εταιρεία, την οικογένειά του, τους μουσικούς και όλους τους συνεργάτεςτου, καθώς και τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή τους.Για τις διαμαντένιες πωλήσεις βραβεύτηκαν όλοι οι συντελεστές του album, καθώς και ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί που στήριξαν το «22».

Παρόντες ήταν δεκάδες άνθρωποι από τον χώρο του τραγουδιού, των επιχειρήσεων, των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, συνεργάτες του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς και συγγενικά και φιλικά του πρόσωπα.

Το event, που έγινε στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο, με παρουσιάστρια την Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη, ολοκληρώθηκε με ένα ιδιαίτερο act: τραγούδια του «22» παρουσιάστηκαν μέσα από μία ξεχωριστή καλλιτεχνική σύμπραξη, ανάμεσα στον γνωστό DJ και παραγωγό Display στα decks, το φωνητικό σύνολο «Arioso», σε διδασκαλία και διεύθυνση Κατερίνας Βασιλάκου και τη συνοδεία 8 εγχόρδων (6 βιολιά και 2 τσέλο), με μαέστρο τον Γιάννη Περδικάρη.

Δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό και σ’ αυτή τη σπουδαία βραδιά ήταν η Coca-Cola. Για την Coca-Cola η μουσική αποτελεί έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών, οι οποίες ενθουσιάζουν και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά, μέσα από συναρπαστικές μουσικές στιγμές.Λίγες ώρες μετά το event, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Σ’ Αγαπάω Γιατί». Παράλληλα, αυτή την περίοδο συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia» και ετοιμάζεται για τη φετινή μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία του, «Diamond Tour by Coca-Cola», που ξεκινά στις 17 Ιουνίου από την Πάτρα. Εισιτήρια προπωλούνται στο more.com