Καιτη Γαρμπή: Η τραγουδίστρια αποκάλυψε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά ήταν η Καίτη Γαρμπή, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση της με το γιο της, το νέο της επαγγελματικό βήμα και τη συνεργασία της με το Φοίβο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν πρόσφατα στο τραγούδι «Ήλιος δεν βγαίνει αν δεν πεις καλημέρα» και η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε, ότι στη συνέχεια θα συνεργαστούν και στη δημιουργία ενός ολόκληρου album!

Η αγαπημένη Καίτη Γαρμπη αποφάσισε, λοιπόν, να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της. Μετά το τραγούδι, αποφάσισε να ασχοληθεί με το Youtube και μάλιστα θα υιοθετήσει το ρόλο μιας ψυχολόγου. Πρώτος της «ασθενής», σύμφωνα με τα όσα είπε στο “Για την Παρέα”, φαίνεται πως θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς!

«Σκέφτομαι τη στιγμή που θα κάνουμε αυτό το πράγμα μαζί, τι θα γίνει… Θα μαρτυρήσω ένα κομματάκι. Ψυχολόγος εγώ, «Πείτε το στην Καίτη» και ασθενής μου ο Νίκος. Όλο αυτό με το youtube γίνεται για να έχω πιο πολύ επαφή με τον κόσμο. Εξάλλου στο καμαρίνι αυτό κάνω . Είμαι μια ψυχολόγος εκεί στο καμαρίνι. Ενδιαφέρομαι πολύ για αυτό. Δεν με ενδιαφέρουν οι δημόσιες σχέσεις, αλλά με ενδιαφέρουν οι σχέσεις ψυχής. Μπορεί να τελειώνω 5 και να πάει 7, να έχω δώσει τα αυτόγραφά μου, να έχω βγάλει τις φωτογραφίες μου και να αρχίζει η κουβέντα», δήλωσε η τραγουδίστρια που θεωρεί τον εαυτό της καλή ακροάτρια, ενώ αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πάει σε ψυχολόγο σε ηλικία 16 ετών.

 

Ακούστε πως σχολίασαν τα νέα επαγγελματικά σχέδια της Καίτης Γαρμπή ο Βασίλης Δρυμούσης και η Μαίρη Αργυριάδου στο The Morning Show: